четвер, 18 жовтня 2018 р.

Подорож по світу маленьких казок Василя Сухомлинського

«Вам вручається неоціненний скарб, діти, Ви навчитеся читати і перед вами повідають таємниці світу. Про це вам повідають книги. Бережіть книгу. Це ваше багатство, велика радість».
                                                                                     ( В. Сухомлинський)
         На протязі цілого місяця в міській бібліотеці для дітей відбуваються найрізноманітніші заходи, присвячені творчості великого педагога Василя Сухомлинського.



         Казки В. Сухомлинського – це ключик до глибокої мудрості, знань, умінь, до всього прекрасного, що оточує нас.
          В такі прекрасні сонячні, осінні дні нашу бібліотеку відвідали вихованці ст. групи «А» , «Б» і «В»  ЗДО №11 «Світлячок». Для них була проведена подорож до світу маленьких казок В.О.Сухомлинського.











         Діти уважно слухали і брали активну участь в обговоренні казок, робили висновки що доброго, а що поганого було зроблено тим чи іншим героєм казки. Розповідали про свої добрі вчинки і мали можливість сказати одне одному гарні слова, які виражали позитивне ставлення одне до одного, а також слова вдячності своїм вихователям.





         В кінці заходу підвели підсумки:чого вчать нас казки В.Сухомлинського. Також діти ознайомились із гарно ілюстрованими книгами, складали пазли, бавились іграшками.










        Наші гості цікаво провели час  і у них залишились приємні враження про відвідини нашої бібліотеки.








         Захід підготувала і провела провідний бібліотекар Анна Биків 

Немає коментарів:

Дописати коментар