вівторок, 23 жовтня 2018 р.

Сучасна українська література (День інформації)

Вже традиційно в другій половині жовтня в бібліотеках проходить Свято української книги. Під час проведення  Дня інформації ми об'єднали два свята: Міжнародний день шкільних бібліотек та Свято української книги і запросили в гості в міську бібліотеку для дітей  шкільних бібліотекарів.


Урочисту частину ми розпочали з привітання шкільних бібліотекарів зі святом. Студенти музичного коледжу імені В.Барвінського (викладач Грабовський В.С.) заспівали кілька пісень. 



А учні   9-г класу ЗОШ № 1 Гриник Анна, Грицай Божена, Данилюк Тетяна прочитали вірші про бібліотеки та бібліотекарів.


Далі була організована зустріч з нашим земляком журналістом, дослідником історії Дрогобича і письменником Романом Пастухом, який розказав про нові книги та поділився своїми творчими планами. Також Роман Іванович подарував бібліотекам нову книгу «Дрогобич неповторний» із своїм автографом.





Бібліотекар Ірина Благута провела огляд-екскурсію по книжковій виставці «Захоплюючий світ української книги». Вона розповіла про книги українських авторів, які є в нашій бібліотеці  та користуються популярністю серед читачів-дітей та якими можна поповнити фонди шкільних бібліотек.





Захід підготувала і провела завідувач Дрогобицької бібліотеки для дітей Курус Марія Миколаївна.

Немає коментарів:

Дописати коментар