понеділок, 30 грудня 2013 р.

Семінар вчителів української мови і літератури до Міжнародного Дня рідної мови


 
            21 лютого світ святкував міжнародний День рідної мови. Саме цьому святу був приурочений міський семінар вчителів української мови та літератури, що відбувся в дрогобицькому Палаці школяра. У ньому взяли участь вчителі міст Дрогобича і Стебника та інші працівники освітньої галузі.


 
          Зі вступного слова методиста методкабінету дрогобицького відділу освіти Ольги Яремко розпочався семінар, а надалі присутні заслухали доповідь керівника гуртка "Художнє слово" Палацу дитячо-юнацької творчості Богдани Кузьо.




 


 





         Дитяча бібліотека для дітей взяла участь в проведенні семінару. До уваги учасників  було створено виставку  навчальної  та енциклопедичної  літератури для дітей з вивченню української мови, яку представили на семінарі працівники Дрогобицької міської бібліотеки для дітей Курус М.М. і Благута І.В.




 




 
 

         Патріотизм, любов до Батьківщини, до знань, шанування історії українського народу та його здобутків прищеплюється через знання рідної мови. І цю любов слід розвивати змалку – з тієї миті, коли дитина вперше сказала слово "мама".





Немає коментарів:

Дописати коментар